Precis

Presentation Coaching

Suport pentru situaţii punctuale

Cum te ajută

Cum arată o sesiune Presentation Coaching

Focus exclusiv pe discursul sau prezentarea ta

Identificăm informații cheie de context

Analizăm care e profilul publicului, ce mesaje cheie vrei să transmiți, ce schimbare de comportament vrei să producă în mod ideal prezentarea, care e durata optimă, dacă va exista sesiune de follow-up ori ba.

Livrezi prezentarea în fața mea

Eu îmi iau notițe legat de toate elementele de mai sus și îți pun câteva întrebări la final (în caz că te aștepți la ele din public).

Îți ofer feedback reflectiv

Te ajut să vezi ce s-a întâmplat în discurs luând în considerare toate elementele importante, apoi ofer feedback constructiv. Te îndrum spre moduri de a optimiza prezentarea.

Next steps

Decidem pașii următori pentru tine. Sau discutăm ce remarci/ întrebări te-ar putea pune în dificultate și căutăm răspunsuri/ soluții.

Sesiune 1-2 h. Online

În mai puțin de o oră, abia îți intri în flow-ul de lucru. În mai mult de 2 ore, obosești și devine mai improbabil să te poți concentra la capacitate maximă. La final, eşti mai bine pregătit oratoric și să ai mai multă încredere că prezentarea ta își va atinge obiectivul.

Nae Șovăială

Trainer comunicare constructivă

Vrei să începi Presentation Coaching?

Paşii colaborării

Avem o conversație inițială scurtă (10-15 minute), ca să îmi povestești despre situația discursivă cu care ai nevoie de ajutor. E o oportunitate bună și pentru tine să mă cunoști și să îți dai seama dacă vrei să lucrăm împreună, și pentru mine să îmi dau seama cât, cum și în ce direcții pot să te ajut.
La finalul primei discuţii este posibil să îți cer câteva informații extra. În baza tuturor datelor analizez nevoile tale. Tot acum îți spun cam cât estimez că ne va lua să lucrăm la acest proiect.
În funcţie de unde ești, te ajut să creezi discursul, te ascult livrându-l, îți ofer feedback în direcțiile în care ai nevoie și îți sunt idea wall ca să vedem cum poți trece peste situații inițial neprevăzute care ar putea să apară.

Au încredere în ceea ce fac:

Impact

A perfectionist in his work

I have worked with Nae in the past, and I can certify that he is a perfectionist in his work, and puts in a lot of passion in the training that he is delivering. I highly recommend you to work with him!

Daniel R., Program Manager la Innovation Labs Romania

Am învăţat să construiesc argumente mai clare şi mai puternice

În ziua de azi agenda publica este plina de subiecte grele, care ne pot face sau desface viata asa cum o stim. Sanatate, educatie,  siguranta, protectia oamenilor si a copiilor, teme de viata si de moarte chiar, pentru individ si pentru societate. Si da, se duce o lupta intre viziuni despre cum putem razbi din toate acestea. Iar lupta e, deocamdata (si sper sa fie mereu asa), in arena discursurilor publice. Pentru ca asa convingi oameni, pe cei putini care decid si pe cei multi care trebuie sa traiasca deciziile celor putini, ca ceea ce propui tu e o cale mai buna si mai dreapta.

Eu sunt un bun vorbitor in public. Am verb, am verva, am o prezenta memorabila si da, ma ajuta si faptul ca am studii postuniversitare de argumentare si teoria discursului. Dar stagiul de antrenament in dezbatere pe care l-am facut cu Nae Sovaiala de la Argument Antrenament m-a ridicat la un nivel mult superior ca vorbitor.

Nae este un artist al dezbaterii, este un pedagog fabulos si in 30 de minute de antrenament, mi-a imbunatatit punctele tari si mi-a ghidat progresul pe punctele mai putin tari. Datorita lui Nae am invatat sa imi construiesc argumente mai clare si mai puternice, sa controlez directia unei dezbateri, sa castig puncte pe campul retoricii si nu numai. Ceea ce e foarte important pentru mine ca activist pentru drepturile mamelor si copiilor intr-o lume in care aceste drepturi sunt de multe ori incalcate. Sesiunile online cu Nae au fost cele mai bine petrecute jumatati de ora din ultimele 8 saptamani! Mi-au placut atat de mult ca am facut si poze

Ana M., Președinte SAMAS și Asociația Mame pentru Mame

Abia aşteptam discuţiile noastre

A fost o placere interactiunea cu Nae, abia asteptam discutiile noastre! Am optat pentru un program de invatare personalizata, cu teme alese si feedback specific. Traim vremuri bune acum pentru dezvoltarea gandirii critice si a capabilitatii de a sustine discutii argumentate! Mult spor draga Nae!

Diana S., Strategic Foresight Consultant

Dacă discuțiile pe care le purtăm ar avea la bază tehnici argumentative, certurile nu ar mai fi certuri, ci o cale de a discuta constructiv. Nae are un talent deosebit de a conduce o discuție, de a te lăsa fără cuvinte, sau pur si simplu de a te convinge să fii de acord, cu ceva cu care nu credeai vreodată că vei fi de acord. Antrenamentele sunt dinamice, iar feedback-ul primit la sfrașitul fiecărei sesiuni te ajută să înțelegi felul în care gândesc oamenii, ce tehnici de comunicare poți folosi pe viitor, cum poți ieși din situații inconfortabile, cum îți folosești emoțiile într-un mod constructiv. Îți recomand să lucrezi cu Nae, fie un antrenament rapid, fie să treci printr-o experiență de învățare personalizată.

Ioana G.

Spaţiul creat a fost securizant

A fost o experienta placuta, ce a ajutat la imbogatirea cunostintelor de sine, o pot incadra in zona de dezvoltare personala. Modalitatea de lucru: spatiul creat a fost unul confortabil, securizant, exercitiu s-a derulat lin, la final am „iesit” din el cu un sentiment asemanator cu sentimentul ce il am la finalul unei urcari pe munte, cu respiratia inca agitata, cu inima batand puternic insa cu satifactia si increderea ca POT.

Ioana P., Finance Manager

M-au ajutat să văd mult mai clar structura unui discurs

Am primit sesiunile de Antrenament Argument cu Nae Sovaiala ca Martisor din partea unei prietene. Recunosc ca, la inceput, am fost putin sceptica pentru ca nu am inteles despre ce e vorba si cum m-ar putea ajuta aceste sesiuni. Exercitiile de argumentare au fost extrem de utile pentru ca m-au ajutat sa vad structura unui discurs mult mai clar, sa-mi studiez greselile si modul de interactiune, sa construiesc mai bine pe tehnicile de comunicare si argumentare. Nae are un stil placut si metode foarte bune sa te scoata din zona de confort exact ca intr-o situatie de dezbatere reala, tocmai pentru a invata apoi cum sa le gestionezi.

Cristina B., Danone Romania & Development Manager SAMAS Association

Challenged our critical thinking

With Nae I had the chance to work in both a small homogenous group as well as in a room full of people of different ages and nationalities. Either way Nae delivered fun, useful and interactive workshops in a very passionate and entertaining way. He had us all involved, challenged our critical thinking and at the end of the day we felt that we have learned a lot. Thank you Nae! I really recommend at least a first discussion with the creator of Argument Antrenament.

Radu E., Associate Manager Renewals Germany

These exercises were a game changer for me

Nae is very intuitive, flexible, a true professional, great learning experience. These exercises I’ve done with him were a game changer for me, it opened my mind to new perspectives and now I have better experiences communicating my ideas to people. Book him if you’re a manager, entrepreneur or just for your growth as a person. Thank you!

Irina T., E-commerce Entrepreneur

Mai multă logică şi creativitate în comunicare

Sunt extrem de recunoscătoare pentru experiența #ArgumentAntrenament și interacțiunile de structurare argumentativă ale discursurilor mele, alături de maestrul de debate și cel la vorbe iscusit, Nae Șovăială. ^_^

O experiență unică pe care o recomand tuturor celor care vor să își facă înțeleasă vocea în spațiul public și simt că au nevoie să aducă mai multă logică și creativitate în comunicarea unor subiecte de care sunt realmente pasionați, și nu numai.

De asemenea, este o modalitate eficientă și provocatoare de a învața să ne exprimăm profesional și de a genera un impact pozitiv în comunitățile unde activăm, asigurându-ne că evităm să lasăm loc de interpretări și de nelămuriri.

Mulțumesc încă o dată și maxim vânt în pânze acestei inițiative, de care fiecare dintre noi ar trebui să aibă parte măcar o dată.

Alexandra P., fondatoare The FutureKit

Realizezi că sesiunile cu Nae își ating unul dintre cele mai importante scopuri atunci când discuția contradictorie cu unul dintre părinți legată de oricare din subiectele alea colorate (așa e in România, pai că biserica, pai că politicienii, pai că nația, #păica și #așaelanoi, etc) nu se mai termină în clasicul pom, fiecare pe creanga lui, ba cumva reușim să găsim o modalitate de a împărți crenguța, o crenguță a păcii și a înțelegerii reciproce.

Nae, am reușit să ating această performanță pentru prima dată pân acum, și pentru asta, îți mulțumesc!

Gabriela Z.

Antrenează-te argumentativ

Dacă îți e dificil să ții piept cuiva într-o dispută, deși simți că ai dreptate.
Dacă ai o idee bună, dar nu îţi este clar cum să o susții într-un mod persuasiv.
Dacă discuțiile în contradictoriu îți provoacă anxietate şi te blochează.
Dacă te ferești să îţi exprimi punctul de vederea din teama de dezacord sau de conflict.

Sunt Nae, trainer-ul tău în arta conversației constructive. Sunt entuziasmat să te cunosc şi să te ajut să îţi formezi și menții în formă mușchiul argumentativ.

Nae Șovăială

Founder of Argument Antrenament

Prin completarea acestui formular sunt de acord sa fiu contactat